Χρήσιμα Άρθρα

tentes tziamouranis shadelab frame
Τα συστήματα σκίασης εξοικονομούν ενέργεια
Η σωστή ηλιοπροστασία είναι βασική προϋπόθεση για την αποδοτική εφαρμογή κάθε άλλης τεχνικής για τον δροσισμό ενός κτιρίου, είτε αυτός είναι φυσικός είτε είναι τεχνητός. Στη πρώτη περίπτωση συνεισφέρει σημαντικά στη διατήρηση των θερμοκρασιών μέσα στους χώρους σε ανεκτά επίπεδα
Διαβάστε περισσότερα
Συντήρηση τέντας: Χρήσιμες συμβουλές για να μοιάζει πάντα με καινούργια!
Οι τέντες που στολίζουν το σπίτι σου αποτελούν μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Η διάρκεια ζωής τους εξαρτάται κατά πολύ από τη σωστή συντήρηση και φροντίδα! Πέρα, από τη χρηστική της αξία
Διαβάστε περισσότερα
Οι πιο συχνές βλάβες μιας τέντας
Όπως είναι φυσικό σε μία τέντα που βρίσκεται συνεχώς σε χρήση και εκτίθεται σε καιρικά φαινόμενα είναι πιθανό να εμφανιστούν διάφορες φθορές. Το πιο συχνό πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι το ξήλωμα των ραφών. Λόγω των ανέμων αλλά και της έκθεσής τους στον ήλιο προκύπτουν τέτοια ζητήματα που όμως είναι αντιμετωπίσιμα.
Διαβάστε περισσότερα
Έτσι θα διατηρήσετε τέλεια την τέντα σας
Παρατείνετε το χρόνο ζωή της τέντας με αυτές τις συμβουλές. Κάθε φορά που αμελείτε το καθάρισμα και τη συντήρηση της τέντας σας, «κόβετε» χρόνια από τη διάρκεια ζωής της. Για να την κρατήσετε ζωντανή και λειτουργική για πολλά, πολλά χρόνια, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας.
Διαβάστε περισσότερα
8 βήματα για μια (πιο) καθαρή τέντα
H άνοιξη έχει έρθει και ο δυνατότερος ήλιος επιβάλλει να κατεβάσετε την τέντα…σας! Μάθετε τα πάντα για να την καθαρίσετε τέλεια! Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, δεν μας φαίνεται περίεργο αν ξεχνάτε ότι το σπίτι σας έχει βεράντα.
Διαβάστε περισσότερα
Τέντες: Καθαρίστε τις με τα Καλύτερα Tips όλων των Εποχών
Ο καθαρισμός τους είναι μια πραγματικά δύσκολη υπόθεση. Μιλάμε για τις τέντες οι οποίες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα μιας και «χτυπιούνται» συνεχώς από τις καιρικές συνθήκες. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τις διατηρείτε πάντα σαν καινούργιες.
Διαβάστε περισσότερα
Μεγάλος Οδηγός: Ποια Είναι η Σωστή Τέντα για Εσάς;
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε τέντες για τις βεράντες σας βρίσκονται εδώ. Οι τέντες έχουν διπλή λειτουργία: μας προστατεύουν από τις υψηλές θερμοκρασίες και τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου και για να μας προφυλάσσουν από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών και των γειτόνων. Για να επιλέξετε τις καλύτερες δυνατές τέντες σας έχουμε τον πιο εμπεριστατωμένο οδηγό για το ποια ταιριάζει καλύτερα στο μπαλκόνι σας.
Διαβάστε περισσότερα